Shop

Shop

Welkom in onze webshop,

De meeste warmtepompen mogen vanwege de aanwezigheid van een koudemiddel in de warmtepomp alleen door gecertificeerde bedrijven worden geïnstalleerd. Indien je als consument een warmtepomp wilt aanschaffen dient er bij de aankoop te worden aangegeven wie de gecertificeerde installateur (STEK/F-gassen) is die de warmtepomp gaat installeren.

Voor de installatie van een monoblock warmtepomp (zoals de HKS Lazar warmtepomp) is een STEK/F-gassen certificaat voor de installateur niet verplicht. Om voor subsidie in aanmerking te komen bij een monoblock warmtepomp moet deze door een erkende installateur (zijnde KvK SIB-code 432.) worden geïnstalleerd om aan de eisen voor subsidie te voldoen: Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Om voor subsidie voor een warmtepomp-boiler in aanmerking te komen dient deze ook geïnstalleerd te worden door een erkende installateur (KvK SBI-code: 432.): : Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Bij de subsidie aanvraag dient dan ook een factuur van een erkende installateur te worden meegestuurd.

In de consumenten shop kun je alleen de warmtepomp-boilers aanschaffen die op voorraad staan en is het niet mogelijk om afwijkende uitvoeringen te bestellen.

Mocht je een warmtepomp-boiler willen reserveren vragen wij om een aanbetaling van € 100,00. Dan ben je er zeker van dat de warmtepomp-boiler van jou is.

Alle modellen die wij direct vanuit voorraad kunnen leveren zijn te zien in de consumenten-webshop.

Wil je als professional bestellen, vraag dan een account aan. Kijk hiervoor in de professionals webshop.

Alle technische informatie zoals handleidingen, datasheets en energie labels vindt je op de Profs pagina.

Mocht je vragen hebben neem dan contact met ons heb via ons contactformulier of bel ons op 085-0215274, wij helpen je graag verder. 

Heb je ergens een betere prijs gezien moet je ons dit zeker laten weten, wij helpen je met het verschil te verklaren of matchen jouw prijs indien mogelijk.

VARME BV

De Ring 13
5261 LM Vught
085-0215274
[email protected]

KVK: 64224473
BTW: NL855573673B01
Bank: NL81RABO 0306 7485 84